Verhuur

KBcom Rental is de leverancier voor de verhuur van telecommunicatie apparatuur. Of u nu kiest voor korte of lange termijn huurt, de apparatuur is direct leverbaar, in goede staat en de service is inbegrepen. U heeft er geen omkijken meer naar.

Van een bijeenkomst tot grootschalige evenementen; wij kunnen uit ons assortiment het volgende aanbieden:

Nieuwste apparatuur

Alle apparatuur verkeert in goede staat. U huurt de nieuwste modellen. De apparatuur is vooraf gecheckt, de batterijen verkeren in goede conditie, onderhoud wordt preventief ingepland en uitgevoerd en de service is inbegrepen. U heeft er geen omkijken meer naar vanaf het moment dat u de apparatuur ontvangt.

Service inbegrepen

We vinden het belangrijk dat u zo snel en adequaat mogelijk wordt geholpen op het moment dat zich een storing of ander probleem voordoet. Daarom bieden we diverse service- en verzekeringsvormen. Service is altijd inbegrepen. U bepaalt zelf of u dit wilt uitbreiden met bijvoorbeeld 24-uurs service of andere modulaire servicevormen. Met verzekeringen dekt u eigen risicobedragen af als er bijvoorbeeld een apparaat kwijtraakt. We adviseren u graag in de beste oplossing voor uw situatie.

Registratiesysteem en facturering

Alle huurartikelen zijn voorzien van een uniek serienummer en worden bij uitgifte geregistreerd en bij inname weer gecontroleerd. Het huursysteem registreert de gegevens en past indien nodig de klantorder aan op ontbrekende of aanvullende artikelen. Zo ontvangt u altijd een correcte factuur.