Reparatie & onderhoud

Bij KBcom kunt u terecht voor het repareren en onderhouden van uw apparatuur. Onze serviceafdeling is 5 dagen in de week beschikbaar voor service en reparatie, eventueel ook op uw locatie in het weekend (24/7). Onze specialisten zijn opgeleid om reparaties uit te voeren aan o.a. radiocommunicatie- en antennesystemen.

Voor uitgebreide support vragen kunnen wij terecht bij onze partners zoals Motorola, Kenwood en Hytera voor uitgebreide support. Gelukkig maken we daar zelden gebruik van. Is het toch nodig, dan schromen we niet!

KBcom verzorgt graag op uw locatie het onderhoud van uw portofoons, mobilofoons en systemen (zoals base stations en repeaters). Het is bij KBcom mogelijk om een onderhoudscontract of service-level agreement (SLA) af te sluiten op uw communicatie apparatuur. Uw portofoons en oproepsystemen inclusief alle bijbehorende apparatuur worden altijd voorzien van de laatste firmware. De responstijden zijn afhankelijk van het gewenste onderhoudscontract. Onafhankelijk van het gekozen contract zijn onze relaties altijd verzekerd van een uitstekend serviceniveau. Wanneer u geen onderhoudsovereenkomst wenst af te sluiten maar incidenteel uw portofoons wil laten onderhouden/controleren dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.