Samenwerking KBcom & Entropia

Entropia, de eigenaar van een dekkend TETRA netwerk in België en Nederland, levert via KBcom Portofoonverhuur, de mogelijkheid om voor uw tijdelijke evenementen, zowel lokaal, regionaal of landelijke dekking te realiseren. Dit resultaat wordt bereikt met meer dan 240 zendmasten.

De zendmasten, die verspreid staan, door geheel Nederland en België zijn verbonden met een straalverbinding om een direct spraakverbinding te garanderen binnen 300 ms. Het netwerk van Entropia Digital is gemaakt voor kritische bedrijfstelecommunicatie en wordt in Nederland onderhouden door TetraNed. Het Entropia netwerk maakt gebruik van trunking, hierdoor is een optimale communicatie tussen zowel spraak als data mogelijk.

Het Entropia netwerk kan gebruikt worden door portofoons, mobilofoons en datamodems. Met onze huurportofoons heeft u direct een groot bereik. Voor de onderlinge verbinding tussen de masten wordt gebruik gemaakt van beveiligde verbindingen. De communicatie over het Entropia netwerk is daardoor niet af te luisteren voor onbevoegden. Door de snelle verbindingsopbouw heeft u binnen 300 mS een spraakverbinding tussen Groningen en Rotterdam via portofoons of mobilofoon.

Het gebruik van het Entropia netwerk is uiterst interessant voor beveiligingsbedrijven, koeriers, transportbedrijven, BHV organisatie en hulpdiensten. Voor de tijdelijke evenementen zijn de gebruikers de verschillende wielerrondes, marathons, etc.

De tijdelijke of meer permanente aansluitingen via KBcom bij Entropia Digital heeft voor u als gebruiker de volgende voordelen:

  • niet te investeren in portofoons, mobilofoons en accessoires;
  • groot bereik;
  • digitaal;
  • niet  af te luisteren (TEA-1 optie);
  • géén investeringen in het onderhoud van het netwerk;
  • géén investeringen bij de aanleg of eventuele uitbreiding van het netwerk;
  • garandeert een snelle en stabiele verbinding!

Op verzoek plaatst Entropia een deel van zijn netwerkinfrastructuur op terreinen van eindklanten, om op die manier een sterke dekking op het terrein van de klant aan te kunnen bieden.

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan!