Bedrijfsprofiel

KBcom staat sinds mei 1999 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Onze expertise lag in het begin met name in de verhuur, de verkoop en reparatie van portofoons en mobilofoons voor de verschillende landmobiele gebruikers zoals taxibedrijven, rijscholen, loonwerkers, etc.

De business unit portofoonverhuur / portofoons huren, richt zich in hoofdzaak op evenementen, festivals en andere tijdelijke gebruikers. Het portofoonverkeer wordt voor u in goede banen geleid. Voor deze groepen is het interessanter om de mobilofoon of de portofoon te huren, dan dat men investeert in kwalitatief dure gebruiksgoederen.

In onze branche wordt naast analoge communicatie, steeds meer gebruik gemaakt van digitale communicatie. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste generatie van Kenwood (NEXEDGE), Motorola (MOTOTRBO & TETRA) en ICOM (iDAS) inclusief de bijbehorende repeaters (steunzenders) om een ongestoorde en ruisvrije communicatie over langere afstand te garanderen!

Verder is Wireless LAN de laatste jaren in belangstelling toegenomen. Niet alleen in- en rondom thuis en kantoren, maar ook in de recreatiesector zoals op campings, jachthavens, etc. Dit onderdeel sluit mooi aan op onze andere telecommunicatie activiteiten met name bij evenementen en festivals, waar enorme piekbelastingen kunnen ontstaan. En natuurlijk de tijdelijke oplossingen voor Point-to-Point (P2P) verbindingen. Dit zijn straalverbindingen waar je makkelijk een “klein” kantoor op kan laten draaien met 1.000 Mb/s (1 Gb/s) verbindingen.

Daarnaast zijn wij actief in het segment Bedrijfshulpverlening (BHV) , waar onder andere naast portofonie ook pagers en de bijbehorende infrastructuur  naar klant specifieke eisen en wensen wordt aangeboden.

Tenslotte hebben we eigen servers in de Cloud. Hierop worden klant specifieke applicaties gedraaid. Wij maken voor het POC (Push-to-Talk Over Cellular) systeem, gebruik van de applicaties van WalkieFleet. Middels 3G, 4G (LTE) mobilofoons en portofoons, kunnen we communicatie regionaal, provinciaal, landelijk en zelfs internationaal voor u organiseren. Er is géén limiet qua gebruikers, aantal kanalen of gespreksgroepen. Een professionele Centrale Post (CP) met meerdere centralisten voor een efficiënte en overzichtelijke communicatie middels beeldschermen (eventueel met video), is bespreekbaar. Neem over de mogelijkheden hiervan vrijblijvend contact met ons op.

Onze medewerkers geven u graag informatie en advies over onze producten en services. Natuurlijk staat niet alles op onze website. Mocht u een oplossing voor uw uitdaging zoeken, laat het ons dan weten.

Indien u vragen heeft of met één van onze vertegenwoordigers van KBcom over onze producten of diensten graag zou willen spreken, kunt u ons bellen op de telefoonnummers die staan vermeld op de CONTACT pagina of een E-mail schrijven naar: